базова або неповна базова загальна середня освіта, індивідуальне або курсове навчання на виробництві без вимог до стажу роботи; наявність особистої медичної книжки.
НЕОБХІДНІ ЗНАННЯ:
• основи санітарії та гігієни при обробці продуктів;
• правила користування кухонним обладнанням та інвентарем;
• методи первинної обробки овочів, фруктів та інших продуктів;
• правила зберігання продуктів та сировини;
• вимоги до утримання чистоти на робочому місці та у виробничих приміщеннях.
ОБОВ’ЯЗКИ:
• проводити первинну обробку сировини: мити, чистити, нарізати овочі, фрукти та інші продукти;
• допомагати кухарам у приготуванні напівфабрикатів, простих страв та гарнірів;
• мити та підтримувати чистоту кухонного обладнання, посуду та інвентарю;
• утилізувати відходи, підтримувати чистоту та порядок на кухні і в складських приміщеннях;
• готувати та доставляти на робочі місця необхідні продукти та сировину.
+38 (044) 581-74-94
vk_gdip@ukr.net
Підпишиться на новини зі сфери культурної дипломатії